Sistemul de glisare Tandem | Blum
Blog 1

Sistemul de glisare Tandem | Blum

08 Noiembrie 2020

Universal. Practic. Glisare lină.

Acestea sunt cuvintele cheie care definesc materialele de cea mai înaltă calitate pe care le folosim în special în realizarea mobilierului de bucătărie la comandă.

 

Sistemul de glisare TANDEM face posibilă extragerea și glisarea extrem de ușoară a sertarelor.

Prezintă o durabilitate pe toată durata de viață a mobilierului având o capacitate de încărcare dinamică până la 30 de kg, asta și la extrageri parțiale și totale.

În funcție de model, acestea rezistă chiar până la o încărcătura de 50 de kg.

 

 

 

Stabilizarea laterală opţională asigură o glisare paralelă stabilă indiferent de lăţimea extragerii.

Căruciorul cu role cilindrice oferă o fricțiune mică și reduce zgomotul, iar amortizarea sertarelor asigură mișcări fluente.

 

Acest sistem este potrivit și pentru camera copilului! Datorită stabilității ridicate, copii se pot chiar sprijini de sertar.

 

Cel mai mare avantaj este faptul că aceste glisiere permit o extensie totală a sertarului, fapt prin care folosirea optimă a spațiului de depozitare este asigurată! Tot ceea ce este depozitat în sertare vor putea fi vazute dintr-o privire și vor fi ușor de luat, având acces direct la ele.

 

 

Tandem crește considerabil valoarea mobilei printr-un comfort ridicat la utilizare.

Sistemul poate fi combinat și cu tehnologii de mișcare. În combinația cu sistemul electric de deschidere a sertarelor SERVO-DRIVE, închiderea lină și silențioasă este asigurată de BLUMOTION.

Nu ezitați în a alege materiale de top când comandați mobilier de bucătărie! Până la urmă.. doriți să treacă testul uzurii și a timpului, nu? :)

 

 

 

Surse detalii tehnice și imagine articol: www.blum.com