Despre Avangarde Mobex

Câteva cuvinte

Despre noi
keyboard_arrow_down
Process 1

Câteva cuvinte

Te putem ajuta să îți transformi spațiul după bunul plac în cel mai optim raport utilitate-calitate-preț.

Experiența este punctul central al echipei Avangarde Mobex; ergonomia și accesibilitatea fiind caracteristice tuturor proiectelor noastre.

Vă stăm la dispoziție cu idei, modele, sfaturi și consultanță asupra accesoriilor potrivite pentru mobilierul dumneavoastră.

Producem la comandă mobiler pentru; bucătărie, dormitor, living, mobilă pentru camere de copii sau tineret, precum și birouri, piese de mobilier pentru hol, dulapuri sau dressing-uri.

Suntem și maeștrii în a combina electrocasnice SMEG cu piese de mobilier pentru bucătăria ta. Pe lângă gama largă de piese de mobilier pentru locuințe, producem la comadă și mobilier HORECA (baruri, restaurante), mobilier pentru depozite, școli sau grădinițe.

Echipa Avangarde Mobex oferă consultanță de specialitate pentru optimizarea spațiului, accesorizarea mobilierului și alegerea culorilor potrivite și se deplasează la adresa clientului pentru efectuarea de măsurători în vederea realizării unei schițe preliminare de mobilare a locuinței și stabilirea unui preț exact.

Ulterior, va fi realizată o schiță finală în 3D, conform căreia va fi produs mobilierul comandat.
Transportul și montajul mobilierului sunt asigurate GRATUIT, la fel și service-ul sau reglajele pentru defecțiuni care nu survin din vina uitilizatorului.

Process 2

Echipa noastră

Our Team 4

Marius

Director Executiv

Our Team 4

Alina

Contabil

Our Team 1

Adi

Manager de producție

Our Team 2

Dan

Tâmplar expert

Our Team 3

Paul

Tâmplar

Our Team 4

Dani

Ucenic montaj