O bucătărie ca la Hollywood
Blog 1

O bucătărie ca la Hollywood

03 Mai 2020

Cu toții vedem în filme bucătării care chiar dacă nu sunt mereu luxoase sau moderne, totuși par a fi echilibrate și perfecte spațiului în care se află.

În articolul următor vom discuta despre un detaliu important care poate îmbunătății look-ul bucătăriei încât să pară expensive, deși aceasta defapt a costat o sumă accesibilă ție.

 

Secretul unei bucătării echilibrate

Secretul bucătăriilor echilibrate stă în detaliile mici.
Este un detaliu atât de mic, dar totuși atât de important încât face ca bucătăria să pară mult mai ordonată și elegantă.

Mai exact vorba despre combinația de culori între Fronturile și Carcasele mobilierului. Acestea pot fi asortate, contrastante sau chiar monocromatice.


Fronturile bucătăriei – sunt “fața” bucătăriei, mai exact ușile bucătăriei. Fronturile pot fi personalizate la nivel de culoare, design sau material. Acestea pot fi: din PAL; din MDF înfoliat sau vopsit, lucios sau mat; și pot prezenta diferite modele de frezare.
Carcasele mobilierului de asemenea pot fi personalizate pe diferite culori.

Cu toate acestea, chiar dacă totul poate fi personalizat și asortat, totuși majoritatea clienților consideră că deoarece carcasele sunt în interior, acestea nu se observă și nu sunt la vedere. Iar din acest motiv, decid să folosească o carcasă stas, albă și simplă, fiind mai ieftină.
Noi am observat că acest lucru poate face ca bucătăria să para incompletă sau nefinalizată.

Mai jos, îți voi arăta 3 exemple de pe marile ecrane:

Faimoasa bucătărie din serialul popular ”Friends” - Prietenii tăi:
Friends apartment


Bucătăria din filmul The Intern (2015) în care au jucat Anne Hathaway și Robert De Niro:
The intern


Julie & Julia (2009)
Julia Child's Kitchen


Ați observat și voi detaliul despre care am discutat mai sus?

Concluzia noastră este că toate bucătăriile unde clienții au ales carcase asortate cu nuanțele fronturilor sau chiar și în contrast cu fronturile, par a fi scoase din filme!